вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 58

Како изгледаат девојките во Плејбој, откако магазинот реши да ги „облече“ (ФОТО)

Популарното машко списание Плејбој неодамна реши да се промени. Па така, наместо да ги соблече девојките, по што и овој магазин е познат, реши да ги „облече“. Целосната голотија во овасписание сега е забранета. Но тоа не значи дека фото-сесиите со девојките се помалку атрактивни и непровокативни. Дел од новите сесии на Плејбој:

pbpb1pb2pb3pb5pb6pb7pb8pb9

Извор: Република.мк

#Коментари