понеделник, 26 јуни 2017  |  Вести денес: 59

Направете ХРОНО ЛЕБ – јадете, а не се дебелеете

Иако сите знаеме дека не треба да јадеме леб кога слабееме, хроно лебот е нешто по кое збудале целиот свет. Направете го брзо и лесно, во видеото е прикажано се. Јадете го колку сакате, не дебелее.

Извор: Готви.мк

#Коментари