среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

ЧУДО НАД ЧУДАТА: Проодило бебе само неколку минути по раѓањето (видео)

Едно новороденче ги изненади медицинските работници во породилиште во Бразил. Непосредно по раѓањето се обиделе да го избањат бебето, но тоа покажало дека не сака.

Бабицата кое го држела девојчето со една рака,  почнала да ги пружа нозете и да чекори напред.

Боже, девојчето оди, се слуша возбудливиот глас на бабата и коментарите на нејзините колеги.

#Коментари