среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Драгана Јорданова се прашува: „Каде да најдам мир“?

Драгана Јорданова е име за кое допрва ќе се слуша, а доказ за тоа е и нејзината песна „Каде да најдам мир“, отпеана на фестивалот „Еден идол“ во Крушево. Станува збор за рок балада, чија музика и аранжман се дело на Марјан Стоилов, а стиховите ги потпишува Слаѓана Николова.

„Каде да најдам мир“ наскоро ќе добие и свој видео запис, а како звучи оваа рок балада на талентираната пејачка од Кочани можете да слушнете во продолжение.

#Коментари
[fbcomments]