среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 0

Овие смешни фотографии со мачки ќе направат веднаш да посакате една!

Дали сте љубител на мачки и чувате една? Тогаш сигурно сте доживеале некоја од овие смешни ситуации.

Мачките секогаш имаат свој начин на делување и некоја своја логика позади тоа, па не е ниту чудно што доаѓа до кадри за вакви интересни фотографии.

#Коментари
[fbcomments]