вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 21

Има само четири години, а заработува илјадници долари за неколку минути – еве како

Слатка, нежна, црвенокоса, навидум како сите други деца. Но, во виртуелниот свет Пикси Кертис сепак е необично девојченце.

Таа на Инстаграм има повеќе од 100 илјади следбеници, а веќе ги наплатува своите објави и тоа прилично квалитетно. За секоја објава таа добива шест илјади долари, а веќе има сериозен бизнис. Имено, нејзината амбициозна мајка Рокси развила линија аксесоари за коса, но јавноста е немилосрдна и ја осудува што своите амбиции ги остварува преку детето.

-Тоа е нејзин живот. Како и сите нејзини врсници и таа со во предучилишна , но во слободното време ја промовирам на социјалните мрежи, патуваме, учествуваме на разни случувања. Сите се забавуваме, само што покрај се заработуваме, објаснува мајката на оваа малечка и богата принцеза.

#Коментари