вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 21

Летни коктели за совршено освежување

 Коктелот е популарен летен пијалак кој овозможува повеќекратно уживање, освежување, опуштање, витаминска или кофеинска „инфузија“. Различните бои и вкусови како и атрактивниот начин на подготовка и сервирање ја зачинува понудата на Sky bar во Hotel Russia & spa.

Со оглед на големата побарувачка на овие чудесни и за око атрактивни пијалаци во текот на летната сезона, во Sky bar се погрижија менито со коктели да содржи по нешто за секој нивен гостин. И не сите коктели се алкохолни! По напорниот работен ден, потполно исцрпени и по малку нервозни, размислувате што би можело да Ве опушти… Што велите на коктел во Sky bar?

Летото е време на одмор, љубов и уживање. Добар коктел ќе направи да се чувствувате како секој ден во годината да е лето. За резервации јавете се на 071 235 815.

#Коментари