вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 20

Тајван го има најубавиот автобус на светот (Фото + Видео)

Наместо вообичаената гужва, непријатна миризба и загушливиот воздух кои неретко се неизбежен дел од градскиот превоз, во Тајван може да доживеете поинакво искуство со нивниот цветен автобус.

Автобусот кој буквално изгледа како џунга на тркала е вистинска атракција за жителите и туристите.

Проектот е дело на Алфи Лин кој вели дека сакал да им овозможи на патниците да го почувствуваат летото и пораките од природата.

Извор: Република.мк

#Коментари