среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

Дури 60 години разлика: Ова се најчудните парови на светот! (видео)

Годините, килограмите, висината за нив не се проблем кога е љубовта во прашање.

Ова се најчудните парови на светот!

#Коментари