вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 58

ФОТО: Додека Заев ја руши оградата пред влада, жителите во тетовско се отсечени од светот

Невремето кое го погоди тетовско попладнево, предизвика големи поплави во селото Порој.

Ова е нанос од тиња и кал во селото Порој-тетовско, кое денеска се полави во време кога Заев најави дека ќе ја руши оградата пред владата на Република Македонија.

Заев ова ќе го направи додека жителите на тетовско Порој се отсечени од светот, а од видеото до кое дојде Курир, може да се види дека таму тече вистинска река по улиците, погледнете.

#Коментари