среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

СКАНДАЛ: Саша Поповиќ преку Фејсбук праќа секси пораки и нуди приватни аудиции!

На Фејсбук се појави лажен профил на Саша Поповиќ, директорот на Гранд, кој на фановите им ветува голема кариера, на девојките им нуди приватни аудиции и им праќа пораки со сексуални конотации.

По тој повод од Гранд објавија соопштение за да покажат на луѓето дека станува збор за лажен профил.

Бидејќи последните на Фејсбук се појави лажен профил на директорот на Гранд, ве известуваме дека Саша Поповиќ нема отворен акаунт на социјалните мрежи. Ве известуваме дека Поповиќ не е ниту сопственик на профилите на Твитер, ниту на Инстаграм. Се ова е објавено за да се злоопутреби директорот на Гранд.

 

#Коментари
[fbcomments]