вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 21

Што се случува кога ја задевате кралската гарда (Видео)

Чуварите од кралската гарда мора да бидат исправени и да не мрдаат од место…
Има многу луѓе што им се потсмеваат, но овие не се имуни на ова и веднаш возвраќаат. Луѓето само си ја гледаат работата, а ако некој им излезе пред патот, не се двоумат и да го вперат оружјето кон нив.

Извор: Република.мк

#Коментари