сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

Попот и бездомникот… (ВИДЕО)

Класична ситуација во центарот секој поголем град… Бездомник на улица моли за милостина… да добие некоја паричка за да преживее. Ама да ти се плукнам во среќата кога првиот на кој ќе налеташ е… попот! Но види чудо? Божје чудо ли е или очите го лажат… Попот се фати за паричникот… Ама попусто е да се надеваш! Тука ни Бог не помага! Очигледно, кога попот ќе се фати за паричникот, може да го стори тоа само за да си ги преброи паричките… и евентуално да те прекори, дека срамота е да просиш!

Конечно, видеото кажува се:

#Коментари