вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 20

(Видео) Ова не го очекувате: Ја подигнал сувата трева, а под неа ШОК!

Од еден центар за заштита на животни дошле на повик од еден човек кој видел како на дел од неговиот тревник нешто чудно се мрда, не знаел за што се работи и затоа повикал професионалци.

Навидум изгледа како обична сува трева, меѓутоа вработените од агенцијата и самите се зачудиле кога ја подигнале и нашле зајачко гнездо.

Тие преку ова видео сакаат да апелираат дека ако наидете на нешто вакво, да го оставите бидејќи мајката сигурно е во близина и ќе се врати за да се грижи за нив.

Погледнете како тоа изгледа:

 

#Коментари