вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 47

Нашла бункер од Втората светска војна, а во што ја претворила внатрешноста ќе останете без здив! (видео)

Бункерот е вид на засолниште кое некогаш користеше за заштита од бомби. Бункерот од овој вид потекнува од времето на втората светска војна, а по периодот на студената војна во нив се наоѓале командните центри, складиштата за оружје.

Конкретниот бункер се користел за тајна состаноци. Денес има сосема поинаква примена благодарение на една жена.

Погледнете:

 

#Коментари