сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

Нова скопска автоперална од соништата: Girls Car Wash Show! (ВИДЕО)

Не знаете каде да го измиете автомобилот? Зарем не слушнавте за новата скопска секси автоперална?

До душа редот е долг, а гужвата уште поголема, ама има и зошто.

Ем чист автомобил, ем полни очи за иста цена! Скопје конечно доби автоперална од  соништата…

По услугата ќе блескате обајцата: И вие од задоволство и вашиот љубимец на 4 тркала… по што сигурно ќе посакате и Вас да ве тријат и мијат вакви секси убавици! Па, колку чини – нека чини!

 

#Коментари