среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

Академски арпаџик

Ни земјоделието не е она што некогаш беше. Субвенциите чуда прават! Селото се едуцира, па кој трактор, кој лап-топ… Или што би рекле, кој каков вложил износ, за подобар принос!  А на интернет има се! Чичко Гугл подобро од сите други знае, како побогата реколта нивата да дае!

Затоа, со само еден клик до академски арпаџик!

 

#Коментари