понеделник, 26 јуни 2017  |  Вести денес: 60

(ФОТО) Кога природата е многу дарежлива…

Мајката природа не била дарежлива исто кај сите. Кај едни тоа е повеќе, кај други помалку, а пак кај трети се заборавила од дарување како во случајот на раскошната Мораја Милс…

#Коментари