четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

Залепете лук со ханзапласт на кожата – резултатот повеќе од неверојатен

Природата ни ги нуди најдобрите и најефикасните природни лекови. Дел од нив се за тешмки болести и проблеми, а дел се превентивни. Лукот е многу ефикасен и здрав, штити од бактерии, инфекции, а се препорачува на празен желудник.

Има повеќе од 400 активни состојки, витамини, минерали, диетални влакна, аминокиселини, есенцијални масла, ензими, железо, селен, фосфор.

Ако го ставите на фластер и го залепите на кожата на местото на кое имате брадавици, тие ќе исчезнат.

извор:готви.мк

#Коментари