вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

Добар деловен ручек за добра зделка

Опуштеноста која ја носат добрата храна и пијалакот можат да бидат пресуден фактор во договарањето нова зделка. За деловен ручек во Скопје можеби не е така тешко да се избере локација, но вистинскиот избор мора да биде проверен.
Sky bar во Hotel Russia & spa ќе го воодушеви секој гостин со својот изглед и атмосфера. Редовните клиенти се уверени во тоа. Уште на самото влегување веќе сте третирани со посебно внимание и се чувствувате добродојдени.
Отмен амбиент, смирувачка атмосфера, врвна храна и најдобра услуга се основен предуслов за успешен деловен ручек. Изберете го Sky bar и нема да погрешите. Огромната позитивна енергија во целата приказна за ова место, не може а да не се преточи во секој добар бизнис. Оваа недела искористете го попустот од 20% за деловен ручек во периодот од 12ч до 17ч.

#Коментари