вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 58

Каков пресврт: Била домино дама, а сега е примерна мајка и писателка

Таа била како нејзините врснички. Во ништо не се разликувала, студирала, не знаела што да прави со себе… После студиите отишла да се бара во Лос Анџелес.

Таа се чувствувала несигурна во врска со нејзината професија во иднина, сакала некоја полесна работа. Набрзо станала – домино дама.

Имено, во весниците забележала работна понуда во своето соседство, а бидејќи отсекогаш била сексуално љубопитна, тоа и` се причинило како одлична идеја.

„Бев изненадена и се прашував дали е можно луѓето навистина да се занимаваат професионално со тоа. Работата со која што се занимавав е ’50 нијанси на сиво пред 50 нијанси на сиво’“, вели Џени која денес има 29 години и се занимава со пишување.

Таа се јавила во агенцијата, закажала интервју, а потоа на разговорот следувале непријатни прашања.

„Некои од прашањата беа ’Дали некогаш си добила по задникот?Што знаете за врзување на луѓето?… Ја добив работата, а за почеток бев слугинка. Првиот клиент беше еден дедо. Бев во комбинација со доминантен ментор кој ми покажа како да ги користам сексуалните помагала. Добив 200 долари за тоа што ме врза и ме скокоткаше“, раскажува Џени.

Таа набрзо станала една од најдобрите работнички, а некои од идните клиенти имале бизарни барања – гаѓање со храна, борба, силување.

И покрај непријатностите со клиентите, меѓу вработените имало одличен однос. После две години занимавање со оваа „професија“, Џени одлучила дека и` е достаи започнала семеен живот.

Денес, таа е во среќен брак во кој има еден син.

Извор: Точка
#Коментари