петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 0

„Едноставно заводливо“ на МТВ1 и овој понеделник во 21.55

Во новото издание на „Едноставно заводливо“ ќе гледате:

-Колку астрологијата е застапена во нашето секојдневие?!

-Како реагирате кога ќе видите жена на голем и брз мотор?!

-Неколку понуди за вашиот летен одмор по препорака на нашиот травел консултант!

Уживајте со новите содржини на „Едноставно заводливо“ и овој понеделник, 19 јуни во 21.55 часот на МТВ1 !

#Коментари