среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Погодувате која услуга проститутките најскапо ја наплаќаат?

Проститутките имаат повеќе тарифи во зависност од видот на услугата.
Документарецот за проститутките од Невада открива дека не секогаш сексот чини најмногу.
Во нивната професија верувале или не најмногу чини разговорот, бидејќи некои од гостите сакаат само долг разговор а тоа за нив чини многу време па мораат добро да го наплатат.

извор:прес24

#Коментари