вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

Познатиот DJ од соседна Грција повторно во Скопје

DIMITRIS PATSIS вечерва во INTERMEZZO PRIVЀ.

Бидете и вие дел од летната сезона во вашето омилно место за забави.

Четврток, 15.06.2017, почеток во 22:00 часот.

#Коментари