среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

Кога спасителките од плажата ќе се потрошат… (ВИДЕО)

Се сеќавате ли на култната серија „Бејвоч“ со згодните секси спасителки од плажата? Човек да посака да се дави. Или да исценираш давење, за едвај да дочекаш тие да дотрчаат да те спасуваат.

Ехххх… ама изгледа дека секој нема таква среќа. Еве што се случува кога спасителките ќе се потрошат! Алтернативата не знам дали на сите ќе им се допадне?

Погледнете го видеото:

#Коментари