среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

ВО ЖИВО: Панел дискусија „Единствени кои носат инвестиции и отвoраат работни места“ во рамки на одбележувањето на роденденот на ВМРО-ДПМНЕ

Во рамките на одбележувањето на роденденот на ВМРО-ДПМНЕ, денеска во 17 часот во Централниот штаб, во Палата др. Христо Татарчев ќе се одржи панел дискусија.

Темата на панел дискусијата е „Единствени кои носат инвестиции и отвoраат работни места“.

#Коментари