четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 15

Заменичката на Никола Димитров има предлог за името

Министерот за Надворешни ќе го менува името. Заменичката му има предлог – Источна Албанија

Министерот за Надворешни ќе го менува името. Заменичката му има предлог – Источна Албанија

извор:курир

#Коментари