четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

И меанџиите имаат душа… зарем не? (ФОТО)

Кој не држел не знае, дека воопшто не лесна работа да држиш угостителски локал. Кафеана, меана, кафуле… што и да е. Тежок е угостителскиот леб…  Душата им знае на меанџиите. Ако се’ уште не им излегла. Ама белким – не. Затоа овие во недела и не работат!

#Коментари