среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

(ФОТО) Кога ременот не си ја брка работата: Со полугол задник го прошета Скопје!

Со доаѓањето на потоплите денови, припадниците од посилниот пол повеќе „плакнат очи“ на разголените девојки.

Но, разголувањето не е само да дамите и некои мажи знаат да си се опуштат со гардеробата кога е топло.

Ова обично им се случува на мајсторите за кои овој призор не е чуден, а во случајов дали е мајсторска мода или лабав ремен не знаеме, но човекот се извози низ Скопје со слика за сите останати.

фото:фејсбук

#Коментари