среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Драма во домот: Нема да верувате кој ја нападна сопругата на Саша Поповиќ!

Од играчка-плачка, така велат старите, а често се случува во реалниот живот.

Сузана Јовановиќ, за малку не паднала во несвест кога Сопругот Саша Поповиќ и подарил мајмунче за роденден. Taa ни во најлудите сништа не можела да сонува дека ќе добие таков подарок.

Била воодушевена и заљубена, а вели дека не очекувала од сопругот таков подарок.

Меѓутоа кога останала сама во домот со миленичето, се случило нешто неочекувано. Мајмунчето ја нападнало, па сега повеќе не сака да се доближува до него.

Изгледа на Саша му пропадна подарокот!

#Коментари
[fbcomments]