петок, 23 јуни 2017  |  Вести денес: 76

Во чест на “Денот на Татковците” – моќните моменти на татковството

Во чест на Денот на татковците, уживајте во овие фотографии од најубавите моменти за секој татко и неговите деца.

Извор: Точка.мк

#Коментари
[fbcomments]