понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 66

(ВИДЕО) Си го доби заслуженото: Вака изгледа кога ќе се пуштат во борба сопругата и љубовницата!

Една бесна жена е многу, а не пак две…

Еден неверник од Кина си го доби заслуженото откако сопругата и љубовницата дознале што им прави зад грб, па решија да делуваат со здружени сили.

Еве ја уличната борба во тројка:

 

#Коментари