четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

МОЌНО: Сузана Турунџиева со емотивна порака посветена на нејзините ќерки!

Македонската водителката, писателка и музичар, Сузана Турунџиева на социјалните мрежи напиша емотивна порака, за која доби огромна поддршка од нејзините следбеници..

Турунџиева која е мајка на две ќерки, оваа порака им ја посвети нив, а еве што напиша:

Ако си мајка на деца кои имаат хроничен недостиг на татко, знаеш дека соништата се едно, а реалноста друго… знаеш дека желбите се големи а можностите мали, но затоа секогаш имај на ум дека имаш две раце, кои секогаш треба да бидат доволно големи за силно да ги прегрнеш и заштитиш, и со многу труд, трпение, љубов и посветеност да ги водиш низ џунглата наречена живот, во која преживуваат само најжилавите…

#Коментари
[fbcomments]