четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

На кого личи? Хелена го покажа бебето во целост, а го откри и неговото уникатно име!

Хелена Роза за прв пат на социјалните мрежи го покажа бебето во целост. После еден месец Хелена го откри и неговото уникатно име.

На фотографијата каде што малиот Тиан слатко спие, мама Хелена откри дека тој наполнил еден месец и целата среќа ја сподели со нејзините следбеници.

#Коментари
[fbcomments]