понеделник, 25 септември 2017  |  Вести денес: 0

(ФОТО) И после скопјаништава биле криви: Вака прилепчанец заштедвит в Охрид!

Ендемски видови во Охрид колку сакаш ама овој е со прилепска тактика.

Наместо да троши пари за автоперална, човекот решил рано наутро да си го паркира автомобилот до брегот на езерото и да си го зачисти автомобилот со езерска вода, чиста како бисер, за поубаво да му свети.

Ама некој го „улови“ и го закачи на страницата „Ѕид на сообраќајниот срам“ на Фејсбук.

И после скопјаништава биле криви…

 

#Коментари