понеделник, 25 септември 2017  |  Вести денес: 0

Видовме многу потресни фотографии од ураганот Ирма, но од оваа ќе ве здоболи срце!

Прес ТВ објави фотографија на која два папагали кои во налетот на ураганот Ирма во Мајами, побараа спас на работ од прозорецот на 22-от кат од хотел во Мајами.

Секое следно видео и фотографија од загрозените подрачја во САД се потресни, а невремето дури ги измести правилата на животинскиот свет кој помош побара од човекот!

#Коментари