сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 31

Таг: дуле-душекот

    ДВЕ СТВАРИ ИСТОВРЕМЕНО!

    Лежам некња у двор на полско креветче на тоа вруќините, се варам као лански грав у казан и умирам од мука шо годинава... Повеќе