четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 14

Таг: андроид

    Вибер доби пет новитети

    Една од омилените апликации за допишување е значајно подобрена во последната Адндроид верзија. Подобрената Вибер... Повеќе

    Android 5.1 доаѓа во февруари!

    Новиот Android Lollipop (5.0) е вистински хит кај корисниците и веројатно најдобрата и најсеопфатната верзија на овој мобилен... Повеќе