недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 37

Таг: битола

    Денес и утре на БИТ ФЕСТ 2017

    26 јули 2017 Среда на Бит Фест 20:00 – Интимен театар – „Скршената стомна“ – драма 21:00 КЦ Магаза „Краснорез“ – проекција... Повеќе