четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 16

Таг: дуо

    Тне G notes – “Try” (Cover)

    Тие се дуо од Гевгелија, кое го сочинуваат  Теодора и Глигор Гошеви кои себе си се нарекуваат “Тне G notes” . Пред... Повеќе

    „Sparkles“ – “Girl On Fire” (Cover)

    „Sparkles“ е името на новото дуо кое го сочинуваат младите и талентиран музичари: Тања Б. (вокал) и Владимир Ризовски... Повеќе