сабота, 24 јуни 2017  |  Вести денес: 48

Таг: фестивал

    Седмо издание на Мобил фест

    Седмото издание на фестивалот на филмови снимени со мобилен телефон „Мобил фестивал“, што го организира продуцентската... Повеќе