четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

Таг: камп

    ДВЕ СТВАРИ ИСТОВРЕМЕНО!

    Лежам некња у двор на полско креветче на тоа вруќините, се варам као лански грав у казан и умирам од мука шо годинава... Повеќе

    Силувана демократија!

    „Секој човек има право на здрава животна средина“ – вели член 43 од Уставот на Република Македонија. Тоа е и... Повеќе