сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 35

Таг: крај

    Крај на бесплатниот Windows!

    Секое нешто си има крај. Водени од оваа максима, Microsoft планираат да стават крај на бесплатниот ручек и на крајот... Повеќе

    8-ми Март и сите слават…

    8-ми Март, денот на жената и сите слават… И  жени и мажи! Летаат подароци на сите страни, а најмногу цвеќе. Од... Повеќе