вторник, 17 јануари 2017  |  Вести денес: 81

Таг: море

    Што ти е поднебје!?

    Што ти е поднебје. Кој живее на Балкан гои прасе за Божиќ или пасе јагне за Велигден. Овој живее на море… и гои... Повеќе