четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Таг: оргазам

    Дознајте се за оргазмот!

    Едно од најпријатните чувства за човекот е оргазмот. Тој, сепак, не е само физичко задоволство, а како што веќе... Повеќе