недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 37

Таг: пешаци

    ФОТО: Зошто 50, а не 60 км/ч?

    За оние на кои усогласувањето со европските норми не им е доволна причина, објаснуваме зошто со новиот закон за... Повеќе