вторник, 24 јануари 2017  |  Вести денес: 51

Таг: слава

    Зошто плачеше Џеј?

    Пејачот Џеј Рамадановски, ја прослави славата Света Петка во еден ресторан, во кој инаку се состанува со друштвото... Повеќе