четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 17

Таг: трка

    Напред розово 2016

      Здружението „Борка“ – За секој нов ден, во соработка со амбасадата на САД во Македонија и компанијата Пелистерка,... Повеќе

    Скопскиот маратон на 5км!

    Летово скопскиот воздух беше исполнет со многубројни настани, летни забави и жешки температури. Како сѐ што се... Повеќе