четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 14

Таг: вино

    Боење на јајца со вино

    Ставете јајца и налејте ги со вино да ги покрие. Варете ги на истиот начин како кога ги варите јајцата за бојадисување,... Повеќе