Љубов и Секс

Ниедна љубов не е толку вечна за да ја истетовирате на раката – но што ќе кажете за овој нов тренд?

Потребата да се пофалиме со новата љубов, доаѓа уште од минатото. Дали се сеќавате на оние девојки кои носеа ланче со името или иницијалите...